Robin Hood

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Reca Robin Hood ing Nottingham, Inggris

Robin Hood iku tokoh folkoristis Inggris. Dhèwèké kaanggep minangka sawijining maling sing nyolong saka wong sugih lan sawisé iku ngedum kasilé marang wong-wong mlarat. Robin Hood kerep digambaraké minangka baud marang gendhéwa lan pedhang.

.