Robin Hood

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Reca Robin Hood ing Nottingham, Inggris

Robin Hood iku tokoh folkoristis Inggris. Dhèwèké kaanggep minangka siji maling sing nyolong saka wong sugih lan sawisé iku ngedum kasilé marang wong-wong mlarat. Robin Hood kerep digambaraké minangka baud marang gendhéwa lan pedhang.

.