Rivarossi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Modèl sepur Amérika mawa roda jinis 2-6-6-6

Rivarossi iku sawijining produsèn sepur modèl saka Italia. Firma iki wis diadegaké wiwit ing taun 1945 ing Como déning Alessandro Rossi lan Antonio Riva. Ing taun 2004, firma iki dituku déning Hornby, produsèn sepur modèl Britania. Senadyan mengkono, mèrek Rivarossi isih èksis lan panggah dienggo.