Rambut pubis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rambut pubis (jembut) iku rambut sing ana ing ngarep lan uga watara alat kelamin. Sanajan rambute apik wis thukul wiwit kanak-kanak, rambute pubic anyar sing anyar tuwuh ing remaja, akibat saka ningkatake hormon androgen ing kulit ing sekitar kelamin.