Rambut kèlèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Armpit by David Shankbone.jpg

Rambut kèlèk ya iku rambut kang thukul ing sangisore kelek/cangklakan, kang normale thukul ing umur puber nganti rampunge umur las-lasan taun.