Rambut kèlèk

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Armpit by David Shankbone.jpg

Rambut kèlèk ya iku rambut kang thukul ing sangisore kelek/cangklakan, kang normale thukul ing umur puber nganti rampunge umur las-lasan taun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rambut_kèlèk&oldid=987665"