Rambut kèlèk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Armpit by David Shankbone.jpg

Rambut kèlèk yaiku rambut kang thukul ing sangisore kelek/cangklakan, kang normale thukul ing umur puber nganti rampunge umur las-lasan taun.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rambut_kèlèk&oldid=834348"