Rambut kèlèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Armpit by David Shankbone.jpg

Rambut kèlèk ya iku rambut kang thukul ing sangisore kelek/cangklakan, kang normale thukul ing umur puber nganti rampunge umur las-lasan taun.