Rajnath Singh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rajnath Singh ing demonstrasi politik.

Rajnath Singh (lair 10 Juli 1951) minangka politisi India sing dadi Menteri Pertahanan India.[1] Dheweke mantan Presiden Partai Bharatiya Janata. Sadurunge, dheweke njabat Kepala Menteri Uttar Pradesh lan dadi Menteri Kabinet ing Pamrentah Vajpayee. Dheweke dadi Menteri Dalam Negeri ing Menteri Modi Pertama. Dheweke uga njabat dadi Presiden BJP kaping pindho yaiku taun 2005 nganti 2009 lan 2013 nganti 2014.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Rajnath Singh | Biography & Facts". Encyclopedia Britannica (in Inggris). Retrieved 2020-10-18.
  2. "Rajneeti: A Biography of Rajnath Singh - Indian books and Periodicals". www.ibpbooks.com. Retrieved 2020-10-18.