Rabeprazol

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rabeprazol ya iku sawijining obat sing dipigunakaké kanggo lelara ing kerongkongan nganti lambung.