Révolusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Révolusi (saka Latin revolutio "ubengan") iku pangowah-owahan babagan tata kaprajan utawa pulitik sing ditindhakaké mawa kasulayan.[1] Biasané pekara iki dilakoni ing wektu cendhak.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Kamus Indonésia-Jawa (1991:267)

Bibliografi[besut | besut sumber]

  • Sudaryanto dkk., 1991, Kamus Indonésia - Jawa. Yogyakarta: Duta Wacana University Press ISBN 9798139186