Révolusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Révolusi (saka Latin revolutio "ubengan") iku pangowah-owahan babagan tata kaprajan utawa pulitik sing ditindhakaké mawa kasulayan.[1] Biasané pekara iki dilakoni ing wektu cendhak.

Réferènsi[sunting | besut sumber]

  1. ^ Kamus Indonésia-Jawa (1991:267)

Bibliografi[sunting | besut sumber]

  • Sudaryanto dkk., 1991, Kamus Indonésia - Jawa. Yogyakarta: Duta Wacana University Press ISBN 9798139186
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Révolusi&oldid=1018339"