Rèncèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rencek ya iku cawang-cawang cilik ing wit-witan kekayon. Cawang kang duwé ukuran gedhé lan langsung thukul saka tunggul wit kaarani pang.