Rèncèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rencek ya iku cawang-cawang cilik ing wit-witan kekayon. Cawang kang duwé ukuran gedhé lan langsung thukul saka tunggul wit karan pang.