Rèncèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Rencek ya iku cawang-cawang cilik ing wit-witan kekayon. Cawang kang nduweni ukuran gedhé lan langsung thukul saka tunggul wit kaarani pang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rèncèk&oldid=1080735"