Pulo Ascènsion

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pulo Ascension)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pulo Ascension iku sawijining pulo ing Samudra Atlantik sisih kidul antara Amérika Kidul lan Afrika. Pulo iki nduwé pedunung kurang luwih 1.000 jiwa lan jembaré ana 88 km2. Pulo iki jajahané Britania Raya.