Prédhiksi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Almanak tetanèn tuwa kang misuwur ing Amérikah Sarékat kanggo ngramal cuaca.

Prédiksi utawa ramalan iku sawijining pratélan ngenani apa kang bakal kadadéan ing mangsa ngarep, kerep nanging ora tansah dhedhasar pengalaman utawa kawruh. Amarga kerep anané tumpang-tindhih antarané prédhiksi lan ramalan, prédhiksi luwih wujud pratélan yèn sawatara kadadéan dianggep bakal nyata, déné ramalan utawa forecast bisa nyakup asil anggepan kadadéan kang luwih jembar.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]