Pothil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pothil

Pothil ya iku salah sawijining panganan kang lumrahé kanggo nyamikan. Sakliyane cocok kanggo nyamikan, pothil uga tepak kanggo nedha soto utawa bakso. Panganan iki kawentar saka tlatah Cithakan:Magelang. Pothil digawe saka bahan dhasar utama ya iku tela.