Pola

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pola iku bentuk utawa model sing bisa dienggo kanggo nggawe utawa kango ngasilke suatu utawa bagian saka sesuatu.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pola&oldid=961354"