Pola

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Pola iku bentuk utawa model sing bisa dienggo kanggo nggawe utawa kango ngasilke suatu utawa bagian saka sesuatu.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pola&oldid=961354"