Plum asep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Plum asap
Plum asap

Plum asap minangka woh asap saka plum Asia, sing digunakake ing masakan lan obat Asia Wétan. Diarani wūméi (乌梅;烏梅) ing basa Mandarin Cina, omae ( 오매 ;烏梅) ing basa Korea, lan ubai (烏梅;うばい) ing basa Jepang. Iki racake dadi nyamikan.