Pitulung:Tabelayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Class "tabelayu" kuwi pangembangan saka class prettytable (pirsani: Pitulung:Tabel). Class tabelayu migunakaké javascript lan ngasilaké warna selang-seling saben ganti larik sacara otomatis. Javascript ing panjelajah web kudu diaktifaké supaya bisa nganggo fitur iki.

kode sumber tabel kasil
Tabel standar
{|
||1.||Siji
|-
||2.||Loro
|-
||3.||Telu
|-
||4.||Papat
|-
||5.||Lima
|-
||6.||Enem
|}
1. Siji
2. Loro
3. Telu
4. Papat
5. Lima
6. Enem
Prettytable
{| class=prettytable
||1.||Siji
|-
||2.||Loro
|-
||3.||Telu
|-
||4.||Papat
|-
||5.||Lima
|-
||6.||Enem
|}
1. Siji
2. Loro
3. Telu
4. Papat
5. Lima
6. Enem
tabelayu
{| class=tabelayu
||1.||Siji
|-
||2.||Loro
|-
||3.||Telu
|-
||4.||Papat
|-
||5.||Lima
|-
||6.||Enem
|}
1. Siji
2. Loro
3. Telu
4. Papat
5. Lima
6. Enem
tabelayucyan
{| class=tabelayucyan
||1.||Siji
|-
||2.||Loro
|-
||3.||Telu
|-
||4.||Papat
|-
||5.||Lima
|-
||6.||Enem
|}
1. Siji
2. Loro
3. Telu
4. Papat
5. Lima
6. Enem
tabelayuabang
{| class=tabelayuabang
||1.||Siji
|-
||2.||Loro
|-
||3.||Telu
|-
||4.||Papat
|-
||5.||Lima
|-
||6.||Enem
|}
1. Siji
2. Loro
3. Telu
4. Papat
5. Lima
6. Enem

Delengen uga[besut | besut sumber]