Pitulung:Ndandani pranala sunting kang numpuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kadhangkala, ing sawijining artikel sing ngandhut gambar sing ngambang (floated) ing sisih tengen dikombinasèkaké karo sawetara bagéyan (section), bakal ngakibataké pranala sunting kanggo saben bagéyan dadi numpuk ing sakdhuwuring gambar pungkasan.

Ana sawetara cara kanggo mengatasi bab kasebut:

  1. Migunakaké galeri (<GALLERY>)
  2. Nyebaraké gambar sacara warata (ing artikel dawa).
  3. Ndèlèh gambar-gambar kasebut ing sawijining tabel ngambang di kanan. Pirsani conto ing ngisor iki:

Conto[besut | besut sumber]

Conto pranala sunting sing numpuk[besut | besut sumber]

[[Image:Wikipedesketch.png|thumb|right|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
[[Image:Wikipedesketch.png|thumb|right|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
[[Image:Wikipedesketch.png|thumb|right|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ

Bagian 1[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Bagian 2[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Bagian 3[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Conto gambar-gambar ing tabel[besut | besut sumber]

{| style="float: right; clear: right; background-color: transparent"
| [[Image:Wikipedesketch.png|thumb|none|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
|-
| [[Image:Wikipedesketch.png|thumb|none|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
|-
| [[Image:Wikipedesketch.png|thumb|none|ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ]]
|}
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ
ETAOIN SHRDLU CMFWYP VBGKQJ XZ

Bagian 1[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Bagian 2[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Bagian 3[besut | besut sumber]

Asu njegog guk guk, kucing engeong meong meong, macan nggereng aum aum, sapi melenguh moo moo, montor menderum brem brem, ula ngeses sss sss, wedhus ngembèk mbèk mbèk, tikus mendecit cit cit, pitik kluruk kukuruyuk, bèbèk wèk wèk.

Deleng uga[besut | besut sumber]