Menyang kontèn

Pitik Tukung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Pitik Tukung (Aksara Jawa: ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ꦠꦸꦏꦸꦁ ꧈ ꦥꦶꦠꦶꦏ꧀ ꦠꦸꦏꦸꦁ ) iku jeneng Tembang Dolanan.

Lirik[besut | besut sumber]

Aku duwé pitik, pitik tukung
saben dina, tak pakani jagung
petok gogok petok gogok petok petok
ngendhog siji, tak teteske, ...
kabèh trondhol, dhol, tanpa wulu
megal megol, gol, gawé guyu