Pilihan umum Wali Kutha South Bend 2019

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pilihan umum Wali Kutha South Bend 2019 ya iku pilihan lelurahing wewengkon tumrap South Bend, Indiana sing diayahi tanggal 5 Novèmber 2019. Ing pilihan iki, lelurahing wewengkon sing kapilih bakal leladi minangka Wali Kutha South Bend ing sajeroning mangsa 2020-2024. Calon-caloné kaya ta James Mueller usunganing Parté Dhémokrat sarta Sean M. Haas usunganing Parté Républik.[1]

Kasil[besut | besut sumber]

Calon Parté Swara %
James Mueller Parté Dhémokrat 9.437 63.41%
Sean M. Haas Parté Républik 5.445 36,58%

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "2019 General Election Candidates". St. Joseph County. Dijupuk 23 September 2019.