Petilasan Sumur Sanga Bayalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sumur Sanga punika salah satunggaling petilasan inglang awujud sumur cacahipun sanga. Sumur sanga punika tlatah wonten ing Dhusun Candhi, Kacamatan Cepogo, Kabupatèn Boyalali. Miterat sumber saking warga sumur punika umuripun sampun 150 taunan. Kawontenipun ing tengah-tengahing sumur punika wonten makam leluhur. Rikala samanten sumur punika dados sumber mata air dhumateng warga dhusun Candhi.