Perbandhingan piranti alus antiplagiarisme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Tabel ing isor iki mbandhingaké sawatara piranti alus sing digunakaké kanggo ndhétéksi plagiarisme.

Perbandhingan[besut | besut sumber]

Piranti alus Pangembang Babaran publik kapisan Gagrag stabil paling anyar Lisènsi Opsi panggelaran Aksara kang disengkuyung Cathetan
Copyscape Indigo Stream Technologies, Ltd. 2004 freemium[1] SaaS Latin Ditargètké kanggo pangrumat situs web.[2]
Grammarly Grammarly, Inc. 2016 freemium SaaS Latin Mriksa plagiarisme liwat basis dhata ProQuest lan kaca web (publik).[3]
HelioBLAST Virginia Bioinformatics Institute ? (layanan web bebas ragad) Latin Panyerahan diwatesi 1.000 tembung. Mriksa plagiarisme liwat abstrak lan irah-irahan ing Medline/PubMed.[4]
iThenticate iParadigms 2004 2017 proprietary SaaS Latin
PlagScan PlagScan GmbH 2008 winates SaaS, On-Premise[5] Latin, Sirilik, & Arab[6][7] Panyerahan dipriksa liwat dhokumèn jeroring (publik), répositori kongsi (priyangga), lan répositori (priyangga) duwèké naraguna.[8]
PlagTracker Devellar 2011 freemium SaaS Latin, Sirilik Dibiji "Ora migunani kanggo tujuwan akadhemis" déning Plagiats Portal.[9][10]
Turnitin iParadigms 1997 proprietary SaaS Latin & akèh aksara liwat layanan pertalan[11] Kanthi otomatis nyimpen tèks sing diunggah (diserahaké kanggo dipriksa) ing basis dhata Turnitin.[12]
Unicheck Unicheck 2014 SaaS proprietary SaaS Latin, Sirilik Kenèkan ragad "per kaca" dhedhasar 275 tembung.[13]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Copyscape FAQ: "What is the difference between Copyscape Premium and the free Copyscape service?"". Copyscape. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  2. "Copyscape FAQ: "What is Copyscape used for?"". Copyscape. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  3. "Grammarly: Plagiarism Checker". Grammarly. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  4. "HelioBLAST by HelioText". HelioBLAST. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  5. "PlagScan-in-a-Box". PlagScan. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  6. "PlagScan FAQ: "Is it possible to check text in any language?"". PlagScan. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  7. "Kommentar zum Software-Test der HTW 2013". PlagScan (ing basa Jérman). Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  8. "Plagiarism Prevention Pool (PPP)". PlagScan. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  9. "Results of the Plagiarism Detection System Test 2013". Plagiats Portal. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  10. "S13-12-PlagTracker". Plagiats Portal. 3 Maret 2013. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  11. "Turnitin settings: "Enable Translated Matching"". Turnitin Help. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  12. "Plagiarism Detection Systems Not Tested in 2013". Plagiats Portal. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.
  13. "Pricing and billing solutions". Unicheck. Dibukak ing 28 Fèbruari 2021.