Pastitsio

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pastitsio
Pastitsio homemade.jpg
AjanganPasta
Panggonan asalGreece
Woworan pokokground beef, béchamel sauce
Buku masakan: Pastitsio  Médhia: Pastitsio

Pastandani ( Yunani: παστίτσιο , Pastítsio), dieja pastichio, punika panganan Yunani pasta karo daging lan béchamel sauce karo variasi saka sajian ditemokaké ing negara liyane saka Segara Tengah.