Pasisir Parai Tenggiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir Parai Tenggiri inggih punika salah satunggalipun papan pariwisata ing Bangka Belitung.[1] Anapun jarak saking Landasan Mabur Depati Amir, Bangka, kinten-kinten 40 kilometeran.[1] Pasisir punika inggih punika pasisir utama wonten ing laladan Bandung.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Pasisir parai tenggiri(dipunundhuh tanggal 2 Mèi 2014)