Pasisir Nguluran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasisir Nguluran ya iku pasisir kang ana ing Désa Purwadadi, Tepus, Gunungkidul.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Wow… Ada 69 Pantai di Gunungkidul Jogja". Jogja Istimewa (ing basa Inggris). 2014-12-24. Dibukak ing 2018-02-01.
  2. "Daftar 70 Wisata Pantai di Gunungkidul Yogyakarta".