Pasisir Marina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir Marina ya iku pasisir kang ana ing kutha Semarang. Pasisir iki dumunung ing sisih lor kutha Semarang, Provinsi Jawa Tengah.[1]. Pasisir Marina uga salah siji taman rekreasi kang ana ing kutha Semarang, sebelahan karo arena PRPP lan Maerokoco, sawisé perumahan Puri Anjasmoro Semarang, kacamatan Semarang Lor. Ing Pasisir iki, para wisatawan bisa numpak perahu muteri pasisir, mancing utawa sante sinambi ndeleng kaendahan pasisir lan krungu swara ombak. Ing sisih lor nganti wétan banyu pasisir rada coklat nalika mangsa katiga amarga sisih wétan pasisir kaliran saka kali Banjir kanal barat.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. seputarsemarang.com (diaksès 31 Mèi 2012)