Pasipamarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Pasipamarta punika salah satunggalipun pakempalan siswa MC basa Jawi.

Pasipamarta saged dipunwastani Paguyuban Siswa Pambiwara Marcukundha Karaton Surakarta Hadiningrat.

Sasampunipun siswa ngrampungaken anggènipun sinau wonten hing sanggar Pambiwara, siswa kasebat kalawau sageda dados siswa ingkang ndhèrèk nglestarekaken budaya jawi. Saged makempal dados satunggal wonten ing Pasipamarta.