Park Ha Sun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Park Ha Sun
Park Ha Sun ing fil Dong Yi

'Park Ha Sun (lair 22 Oktober 1987) ya iku aktris saka Korea Kidul. Dhèwèké main dadi Ratu Inhyeon, ing drama sajarah Korea Dong Yi.[1]

Cathetan Sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)www.dramabeans.com Park Ha Sun cast as queen ing Dong Yi (kaundhuh tanggal 31 Juli 2010)

Pranala Jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Park_Ha_Sun&oldid=1079895"