Parembugan Panganggo:Mantri kusyoto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Mantri kusyoto!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 4 Januari 2019 11.07 (UTC)

Manukrawa[besut sumber]

Matur nuwun sampun damel artikel Manukrawa. Artikelipun sampun kula besut supados minangkani paugeran wonten ing Wikipédia. Salah satunggalipun ampun ngginakaken blogspot minangka rujukan. Matur nuwun. Wirjadisastra (rembugan) 14 Januari 2019 09.52 (UTC)

Enggih maturkesuwun. Mantri kusyoto (rembugan) 14 Januari 2019 13.07 (UTC)

Ngewales kanda[besut sumber]

Enggih sami_sami, sumangga lamon bade nambahi lan lengkapi uga ngoreksi artikel puniki.

Mantri kusyoto (rembugan) 14 Januari 2019 10.00 (UTC)

Mangga... Mantri kusyoto (rembugan) 14 Januari 2019 13.07 (UTC)