Parembugan Panganggo:Leily Dwi Putri Solichah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Leily Dwi Putri Solichah!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 12 Maret 2019 04.04 (UTC)

Ayo nonton[besut sumber]

Ayo nonton karo mampir ning Gramedia, tuku buku Suci Kusumawati (rembugan) 13 Maret 2019 08.18 (UTC)

iyo ayukssss Leily Dwi Putri Solichah (rembugan) 13 Maret 2019 08.22 (UTC)

Assalamu'alaikum leily[besut sumber]

Pripun pawartosipun? Sumugi saras nggih. Kapan-kapan ajak aku dolan ing Malang dong. hehe Asri Nurhayati (rembugan) 13 Maret 2019 08.18 (UTC)