Naraguna:Asri Nurhayati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dipuntèpangakèn nama kula Asri Nurhayati. Kula kèlairan tanggal 15 Pébruari 1999. Ing taun 2017 kula kètampi wonten Univèrsitas Sèbèlas Marèt jurusan Pèndidikan Basa Jawa.

Hobi kula inggih menika nulis gèguritan lan cèrkak. Mula iku kula tumut Unit Kegiatan Mahasiswa (UKM) Pulpen Ijo.

Wonten ing Pulpen Ijo kita dipunajari pripun carane damel cerkak lan geguritan.

Kula hobi nulis wiwit SMP kelas pitu. Kula gadhah akun wattpad, namung taksih satunggal karya geguritan inggih menika "Kamulah Takdirku"


Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.


flower