Parembugan Naraguna:Sz-iwbot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Well bot, welcome to the Javanese wikipedia! Meursault2004 07:09, 13 Juli 2005 (UTC)