Parembugan Naraguna:Revobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Iki mengko ing mangsa ngarep arep dienggo nglakokaké bot déning Meursault2004. Suwun.