Parembugan Naraguna:Prabot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sèwu, aku gawé akun bot supaya ora ngebak-ngebaki kaca owah-owahan pungkasan nalika ndandani kategori,iw lan ngowahi kosmetik. Prabot (rembugan) 23:47, 17 Maret 2010 (UTC)


Sudah tambahi interwiki [[id:Aluh Aluh Kecil, Aluh Aluh, Banjar]] di Aluh-Aluh Kecil, Aluh-Aluh, Banjar, kok di id:Aluh Aluh Kecil, Aluh Aluh, Banjar kok tak ada interwiki jv-nya sih oleh bot? Ezagren rembugan 14:05, 18 Maret 2010 (UTC)