Parembugan Naraguna:Place Clichy

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katerangan naraguna Babel
jv-0 Naraguna iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
el-3 Αυτός ο χρήστης μπορεί να συνεισφέρει σε προχωρημένου επιπέδου Ελληνικά.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
Naraguna miturut basané

I am Place Clichy from fr.wiki.

Mulai diskusi dengan Place Clichy

Mulai diskusi baru