Parembugan Naraguna:Murbaut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh teng parembugan Murbaut

  • Angger Rika arep ngirim pesen, mangga pencet tombol sing biru tulisane Ngomong?
  • Yen wis rampung gole nulis, aja kelalen ngesogi ~~~~ nang pol-polane tulisan.
  • Mangga ngomong ming inyong!


Arsip: 01  · 02