Parembugan Kategori:Gamelan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nuwun sewu, kula bingah sanget awit lumantar artikel ingkang kawrat ing internet, notasi gendhing jawi saget kawaos saha kacetak, ingkang tundhonipun hanggampilaken para priyagung ingkang sami hangersaaken minangka sinau seni karawitan. Kajawi notasi balungan samangke ugi sampun kawrat notasi gerong. Kangge njangkepi keparenga ing benjingipun saged ugi dipun lajengaken notasi gender, rebab, gambang, suling, siter. Kanthi makaten badhe saya nambah jangkep tumrap babagan seni karawitan. Wasana matur nuwun. Suhardi alamat : Tobias Asserlaan 8 2517 KC Den Haag. telp. 31-70-310 81 36