Parembugan Cithakan:Kothakinfo riyaya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Punika pertalan saben labèl (label) lan sesirah (header) ingkang wonten ing kothakinfo punika. Menawi wonten ingkang kirang, sumangga dipunrembag.

  1. official name = jeneng resmi
  2. nickname = diarani
  3. observed by = diuri-uri déning
  4. liturgical color = warna sembahyangan
  5. type = jinis
  6. significance = teges
  7. celebration = karaméan
  8. observance = pèngetan
  9. begin = labuh
  10. end = rampung
  11. date = surya
  12. next date = surya sabanjuré
  13. duration = suwé
  14. frequency = arang-kerep
  15. first time = pisanan
  16. last time = pungkasan
  17. started by = diwiwiti déning
  18. related to = magepokan karo

Cahyo Ramadhani pirembagan 12 Desember 2015 01.05 (UTC)