Parembugan Cithakan:Kothakinfo kali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pertalan[besut sumber]

Punika pertalan saben labèl (label) lan sesirah (header) ingkang wonten ing kothakinfo punika. Menawi wonten ingkang kirang, sumangga dipunrembag.

  1. origin = tuk
  2. mouth = sawangan
  3. basin countries = nagara sing diilèni
  4. length = dawa
  5. elevation = dhuwur sumber
  6. mouth elevation = dhuwur sawangan
  7. discharge = debit
  8. watershed = tlatah ilèn kali

Cahyo Ramadhani pirembagan 11 Desember 2015 23.55 (UTC)