Parembugan:Takerharjo, Solokuro, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dobel[besut sumber]

Artikel Takerharja, Salakura, Lamongan sampun wonten, Mbak @Nurulbaitirohmah:. Sumangga dipungabung kémawon. Cahyo Ramadhani pirembagan 4 Januari 2016 09.30 (UTC)

Matur nuwun Mas Cahyo awit saking pamrayoginipun. Ananing menawi dipun pirsani dhateng saperangan sumber, seratanipun panci Solokuro sanes Salakura". Nurulbaitirohmah pirembagan

Inggih Mbak @Nurulbaitirohmah:, punika leres miturut pangéjanipun basa Indonesia. Manawi tumut pangéjanipun basa Jawi, swanten /ɔ/ utawi /ɒ/ dipunserat nganggé hurup a, sanès o. Punika panci katingal kirang limrah, 'njih Mbak, nanging punika pangéjanipun basa Jawi ingkang baku. Matur suwun kawigatosanipun. Cahyo Ramadhani (pirembagan) 7 Januari 2016 05.36 (UTC)
Kanggé bandhingan, sumangga Mbak @Nurulbaitirohmah: mirsani judhul Barabudhur,_Barabudhur,_Magelang. Bab éjaan baku punika sampun dipunatur ing Pedoman Umum Éjaan Bahasa Jawa Huruf Latin yang Disempurnakan babaranipun Balai Bahasa Yogyakarta & Pusat Bahasa. Wonten ing Wikipédia punika, nami-nami panggénan abasa Jawi kedah adhedhasar paugeran punika. Cahyo Ramadhani (pirembagan) 7 Januari 2016 05.57 (UTC)