Parembugan:Swèdhen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Swèdhen[besut sumber]

Jeneng iki wis dianggo ing terbitan basa Jawa taun 1900an, salah sijiné ing kalawarta Kajawèn. Cahyo Ramadhani rembugan 27 Agustus 2016 05.52 (UTC)