Parembugan:Situs Tunglur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Papan wisata[besut sumber]

Situs Tunglur kayané durung dadi papan wisata, Mas @Adhi Kurniawan. Situsé taksih minangka situs arkéologi lan Dhines Pariwisata durung katon uruné kanggo papan iki. Cahyo Ramadhani pirembagan 22 Maret 2016 01.09 (UTC)

Miturut buku Paduan Wisata Jawa Wétan taun 2015 cithakan kula waos ting Barpusda Jawa Wétan niku sampun dipugar kanggo wisata nggih mas. Ménawa wonten inpormasi malih kula diparingi weruh nggih mas. @Cahyo Ramadhani Matur nuwun. Adhi Kurniawan pirembagan 24 Maret 2016 04.38 (UTC)

Menawi sampun wonten informasi bab pariwisata, ditambahi mawon Mas @Adhi Kurniawan subjudhul "Pariwisata". Cahyo Ramadhani pirembagan 24 Maret 2016 06.34 (UTC)