Parembugan:Sega Padhang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ngapunten niki sejatosipun ejaan e klintu, padang "da"-nipun ndamel aksara "dha". Dados ejaan engkang leres sega padhang.

Oke pak! 🙂 Wiwik P 29 Januari 2021 15.15 (UTC)

Mulai diskusi tentang Sega Padhang

Mulai diskusi baru