Parembugan:Pasisir Pulau Merah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pasisir[besut sumber]

Sugeng sonten @‎Mohammad Firda Ari Sanjaya, Sesirah artikel punika kula pindhah dhateng Pasisir Pulau Merah awit tembung pantai wonten ing sesirah sadèrèngipun sanès tembung Jawi. Tembung Jawi saking pantai punika pasisir. Mangga ingkang taksih kaserat pantai dipunpindhah dhateng pasisir. Matur nuwun. Panggah nyerat nganggé basa Jawi, nggih! :) Cahyo Ramadhani pirembagan 24 April 2016 08.37 (UTC)