Parembugan:Masaran, Sragèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Masaran punika salah satunggaling khuta ingkang kawentar semangkanipun, sedaya warga ingkah tindakan mios Masaran mesti saget mirsani semangka ingkang dipun sade wonten sapinggire radosan ageng wonten laladan Masaran Wetan. Emanipun semangka kalawau sakpunika kathahipun mboten asil asli saking Masaran, ananging saking laladan Masaran, saenggo mboten semangka asli Masaran. Amargi Masaran sampun kawentar semangkanipun, mila semangka sangking pundi kemawon dipun sade ing Masaran.