Parembugan:Lothèk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nyuwun sewu.. menika Lotèk kaliyan gadho-gadho beda.. menawi mboten pitados, sumangga mundhut lotèk utawi gadho-gadho piyambak.. matur nuwun. JV02 Galih Adhi Kartiko pirembagan 30 September 2012 08.09 (UTC)