Menyang kontèn

Parembugan:Kradènan, Srumbung, Magelang

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

wonten ing Kradenan punika wonten satunggaling situs budaya engkang sajatosipun kedah dipun lestarikaken .Makam KRT Adipati Joyoningrat II wonten ing Kradenan .monggo engkang bade mangertosi engkang langkung katah sumonggo tindak wonten ing Kradenan ,Srumbung ,muntilan ,kab magelang.ugi wonten sendang engkang asmo sendang singosaren. imam ,(0293 ) 311036 , 081328779537