Parembugan:Kradènan, Srumbung, Magelang

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    wonten ing Kradenan punika wonten satunggaling situs budaya engkang sajatosipun kedah dipun lestarikaken .Makam KRT Adipati Joyoningrat II wonten ing Kradenan .monggo engkang bade mangertosi engkang langkung katah sumonggo tindak wonten ing Kradenan ,Srumbung ,muntilan ,kab magelang.ugi wonten sendang engkang asmo sendang singosaren. imam ,(0293 ) 311036 , 081328779537

    Wiwiti parembugan babagan Kradènan, Srumbung, Magelang

    Wiwiti parembugan anyar