Parembugan:Kedhungpring, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

kulo sangkeng deso gunungrejo dusun ngadipiro asmanipun kulo MARTONO salam kenal ke mawon dumateng tonggo2 ku ten nggriyo