Parembugan:Isabeau saking Bavaria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Artikel iki dijarwakaké saka artikel basa Inggris en:Isabeau of Bavaria versi 28 Maret 2013. Sajarah lan kontribusi penulis bisa diwaca ing sajarah kaca ing Wikipedia iku.Crisco 1492 pirembagan 11 Juni 2013 23.22 (UTC)