Parembugan:Dhelikan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nyuwun kadamelaken cithakan.
Nuwun.
Ganyong pirembagan 19 September 2012 09.14 (UTC)

sumangga. namung dokumentasinipun dereng jangkep. ang pirembagan 19 September 2012 11.38 (UTC)