Parembugan:Bronckhorst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search


 
ProyekWiki Sèwu kutha Walanda
Flag of the Netherlands.svg

Artikel iki kalebu ProyekWiki: Sèwu kutha. Proyèk iki dikarepaké kanggo mènèhi "dalan" kanggoné para pangguna Wikipedia kang nduwé niat mèlu nyengkuyung ngisi artikel kang klebu kategori Geografi. Kanthi anané kutha-kutha kang tulisané isih werna abang bisa mènèhi pilihan marang para pangguna kang kepéngin nulis utawa nerjemahaké artikel saka Wikipedia basa liyané kanggo mepaki artikel ing Wikipedia basa Jawa.

Mangga ndhèrèk ndaftar!