Menyang kontèn

Parembugan:Bomanarakasura

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

nek ora salah Ibune Sutija iki Dewi Pertiwi, Nek Dewi Setyaboma kuwi anakke Prabu Setyajid (Raden Ugrasena), mbakyune Raden Setyaki. Prabu Kresna karo Dewi Setyaboma duwe anak jenenge Styaka