Parembugan:Benjamin Netanyahu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Unggah-ungguh basa[besut sumber]

Mas @Adhi Kurniawan, (1) artikel punika sedayanipun panci kaserat ngoko, mila prayoginipun boten prelu dipunkramakaken. (2) Tembung "yaiku" panyeratipun ingkang baku dipunpisah "ya iku". Punika kawrat ing Busastra Jawi. (3) Tembung "kasarasan" punika sampun leres njawani. Kula sarujuk pamilih ing tembung punika. Cahyo Ramadhani pirembagan 15 Maret 2016 00.24 (UTC)